Idén második alkalommal csatlakoztunk az alsó tagozatos gyerekekkel is az Országfutás rendezvényhez. A gyerekek erejükhöz, kitartásukhoz mérten vállalták az 1, 2 vagy 3 km hosszú távot, amit saját tempójukban futottak le.

Az 1. osztályosok közül 14-en, a 2. osztályból 10-en, a 3. osztályból 14-en, a 4. osztályosok közül 22-en teljesítették a vállalt távolságot és kiérdemelték az érmet. Így összesen közel 150 km távot teljesítettek az alsó tagozatos gyerekek.

 

 

Szőke Ágnes, tanítónő

A 8. Országfutáson iskolánk tanulói derekasan helytálltak. Szeptember közepén kezdtük a rendszeres készülést a vállalt kilométerek teljesítésre: nem egymással, hanem mindenki saját magával versenyzett; fáradékonyságát leküzdve, akaraterejét megerősítve igyekezett teljesíteni a minél nagyobb távot. Így 151 tanulónk összesen 457 km teljesített. Gratulálunk!

A tanulóinkat nagyon motiválta a Bakonysárkány Önkormányzata által felajánlott nagyon szép, színes, érem jutalom. Köszönet érte!

A gyerekektől kedvet kapva, Benis István és Székely Márton tanárok, Horvát Zsolt szülő, Rumán Sándor tanár kerékpáros támogatásával Bakonysárkány-Kisbér (tó)- Bakonysárkány távon még gyűjtött 45 km. Így több mint 500 km-el járultunk hozzá az országos kilométer gyűjtéshez!

 
 
 

Székely Márton, ig. helyettes