TANKÖNYVOSZTÁS!!!

 

Bakonysárkányban: augusztus 28-án délelőtt 10-től 12-ig és du. 15-től 16-ig.

Akán: augusztus 28-án délután 17-től 18-ig.

Vérteskethelyen: augusztus 29-én délután 15-től 16-ig.

Ingyenes tankönyvet csak azok kaphatnak, akik korábban (februárban) igényelték és tankönyvosztáskor igazolják valamilyen módon (bérjegyzék, számlakivonat, postai utalvány, stb.), hogy emelt összegű családi pótlékban részesülnek gyermekük után (három vagy több gyermekesek, illetve tartósan beteg gyermek esetében). A rendszeres gyermekvédelmi támogatásban részesülők is ingyen kapják a tankönyvet, nekik a határozattal kell igazolni a jogosultságot.

 

Ingyenes tankönyv átvétele csak az igazolások bemutatásával lehetséges!

 

Benis István, tankönyvfelelős

Tisztelt Szülők! Kedves Gyerekek!

Amint a visszaszámláló is mutatja, már csak néhány nap van hátra a nyári szünetből. Bízom benne, hogy a sok napsütés, a jó idő is hozzásegítette a családokat a kellemes nyári élmények szerzéséhez.

Bizonyára sokan voltak a diákok közül a nagyszülőknél nyaralni, a közeli fürdőkben úszkálni, vagy távolabbi helyeken üdülni. Gondolom sokat játszottatok a barátokkal, testvérekkel, unokatestvérekkel. És persze azt is remélem, hogy elég erőt gyűjtöttetek az új tanév feladataihoz és hogy várjátok már (legalább egy kicsit Mosoly), hogy elkezdődjön az oktatás.

Mi, pedagógusok nagy szeretettel várunk benneteket és szüleiteket szeptember harmadikán 8 órakor a felsős épület udvarán a tanévnyitó ünnepségen. Ez lesz egyben az első tanítási nap, amikor már minden szolgáltatással rendelkezésetekre állunk. Lesz étkezési lehetőség, délután pedig napközi.

Szeretettel várjuk a 23 kis elsős tanítványunkat és az iskolánkat választó új diákokat is!

A bejáró tanulók ugyanabban a rendben fognak közlekedni, mint az elmúlt tanévben.

Mindenkinek sok sikert kívánok az új tanévhez!

Benisné Manner Melinda, igazgató

53535

 

Tisztelettel és szeretettel köszöntöm

iskolánk ünnepélyes tanévnyitójának minden résztvevőjét!

Kedves gyerekek!

Még biztosan mindannyian a nyári élmények hatása alatt álltok, és nem is igen akarjátok elhinni, hogy véget ért a vakáció. De azért van pár jó dolog is ebben a mai napban, mert bizonyára örültök annak, hogy újra láthatjátok az ismerős arcokat, a hiányzó barátokat, osztálytársaitokat. Nagy örömmel és megelégedéssel látom az arcotokon, hogy idén még inkább megfogadtátok: ez év szeptemberétől jobban megy majd az iskola, mint tavaly.

Kedves gyerekek! Most egészen komolyan szeretnék hozzátok szólni! Induljon számotokra ez az új iskolaév két nagyon fontos üzenettel, mégpedig azért, hogy minden reggel mosolyogva, jó szájízzel léphesse át tanár és diák egyaránt ennek az iskolának a küszöbét!

1. Sajnos a tanulás nélküli iskolát még mindig nem találták fel! Éppen ezért kérlek benneteket, engedjétek tanáraitoknak, hogy képességeiteket tovább fejlesszék, hiszen a ti hozzáállásotokon is múlik, hogy munka és fegyelem van-e egy tanórán.

2. Az osztályaitokban és az iskolában kialakult közösségeket ápoljátok, erősítsétek, segítsétek egymást a munkában és ne akadályozzátok!

Kívánom, hogy legyen derűs ez az iskola, de ugyanakkor legyen rend is!

Kedves kicsi elsősök!

Talán ti vártátok a legjobban ezt a mai napot. Szépen megnőttetek! Az óvodai kisszékekben szerintem már el sem férnétek. 
Nagyon örülünk nektek, vártunk már benneteket! A mai naptól sok-sok izgalmas dolog vár rátok: számok, betűk, német és angol nyelvű foglalkozások, ének, tánc, és zeneórák, továbbá színjátszó és agyagozó szakkör és minden nap lesz testnevelés órátok, hogy egészséges fiatalokká váljatok. Szerezzetek sok dicséretet, hogy apukátok és anyukátok veletek együtt örüljenek!

1.osztaly

Jól szerepeltünk Bősárkányban

Tizenegy éves kapcsolatunkat ápoltuk, amikor eleget tettünk a bősárkányi meghívásnak és részt vettünk az „Eötvös kupa” elnevezésű labdarúgó tornán. A bakonysárkányi iskolát képviselő diákok nagy küzdelemben, ügyes játékkal feljutottak a dobogó második fokára.

5 2

A jó csapatjáték mellett az egyéni teljesítmények is kiemelkedőek voltak. Varga Tibor elnyerte a legjobb kapusnak járó díjat. Gratulálunk a szép eredményekért!

Az iskola szülői munkaközössége szeretettel várja a kikapcsolódni vágyókat október 13-án 21 órára a bakonysárkányi Faluházba egy fergeteges szüreti mulatságra. A zenét KOKAS TAMÁS szolgáltatja, az asztalnál ülőket „KÁRTYABŰVÉSZ” szórakoztatja. A vendégeket pogácsa, gyümölcs és értékes tomboladíjak várják. A fődíj: ELEKTROMOS GRILLSÜTŐ. Belépődíj: 1000 Ft.

A szülői munkaközösség szívesen fogadja a tombola felajánlásokat. Ha valaki nem tud részt venni a bálon a belépődíj befizetésével is támogathatja a rendezvényt.

SZÁMÍTUNK ÖNRE IS!

bor_hordon_0